IX Premi Empenedoria de Caixa d’Enginyers

La Fundació Caixa d’Enginyers ha obert el termini d’inscripció per a la IX edició del Premi Emprenedoria per a la Ciència, la Tecnologia i la Innovació que any rere any, reconeix el talent i l’excel·lència professional de les empreses d’aquest àmbit amb especial èmfasi en projectes relacionats amb la indústria 4.0, la mobilitat sostenible i les ciutats intel·ligents, el medi ambient, l’energia , la innovació i l’economia circular i l’alta tecnologia. El premi, que té l’objectiu d’impulsar i desenvolupar el projecte guanyador, està dotat amb 15.000 euros.

S’hi poden presentar start-ups espanyoles d’aquest àmbit, constituïdes legalment a partir del gener de 2020 i les que estiguin constituïdes amb anterioritat però demostrin una activitat empresarial rellevant a partir del 2020. Diversos experts valoraran la viabilitat i la innovació de les propostes i triaran el projecte més innovador que es donarà a conèixer el 20 de desembre de 2021.El període d’inscripció acaba el 31 d’octubre vinent.

Oimo, guanyadors el 2020

Oimo, protagonista d’aquest reportatge a Fulls d’Enginyeria, va ser la companyia escollida l’any passat, d’entre 105 candidatures., amb el seu projecte per a desenvolupar biomaterials marins degradables per a substituir embalatges i plàstics d’un son ús. Actualment està en la fase pilot amb molts fabricants del sector alimentari i cosmètic, amb els quals preveu llançar productes al mercat a final d’any. La dotació econòmica del premi l’han dedicat a I+D per a arribar al mercat més ràpida amb les seves solucions.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.