Joaquim Daura, nou president del CEEC

L'enginyer industrial Joaquim Daura és el nou president del Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya (CEEC) Daura substitueix la també enginyera industrial Esther Izquierdo, que passarà a ser vocal de la Junta Directiva després de 3 anys al capdavant de l'entitat. Així ho ha decidit l'Assemblea General de Socis de l'entitat en les eleccions celebrades el desembre passat. 

Daura és cap de Gestió Activa de l'Energia a Schneider Electric Espanya. Al llarg de la seva trajectòria professional ha ocupat diferents àrees de responsabilitat en l'àmbit de l'eficiència energètica i la sostenibilitat dins la companyia. El president és llicenciat en enginyeria industrial per la UPC, i esta especialitzat en tècniques energètiques. Daura porta més de 20 anys d’experiència al sector especialment en l'àmbit de la gestió energètica.

Les eleccions també han portat altres canvis en el si de la Junta Directiva del CEEC. S'incorpora al comitè executiu, Bernat Garcia, Director de Marketing de Circutor, qui ocuparà el càrrec de vicepresident, mentre que Ignasi Clariana, Director d'Energia de Sorigué, ho farà com a secretari. Respecte a la resta de canvis a la Junta, la fins ara presidenta Esther Izquierdo, es converteix en nova vocal, juntament amb Albert Casanovas, cap de Marketing en Nova Edificació a BAXI, Jordi Carrés, Director Executiu de PACI Global, i Ramon Gallart, Director d'Innovació d'Anell.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.