Josep M. Vilà, Medalla d’Or d’AMETIC a la trajectòria professional

L’enginyer industrial Josep M. Vilà Solanes ha rebut la VII Medalla d’Or a l’empresari català d'AMETIC, la patronal de la indústria digital espanyola, ha reconegut Vilà per la seva trajectòria professional, la seva aportació a la indústria digital espanyola i pel seu compromís amb l’associacionisme empresarial durant més de 30 anys en entitats i corporacions del sector de la tecnologia.

Vilà, nascut a Barcelona, és doctor en Enginyeria Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya i enginyer informàtic per la Universitat Politècnica de Madrid. Al llarg de la seva carrera ha desenvolupat diversos càrrecs a la direcció general i presidència d’entitats com INDRA, el Comitè Organitzador dels Jocs Olímpics de Barcelona’92, SEDISI o FTI, entre altres. També va ocupar el càrrec de vicepresident d’AMETIC entre 2004 i 2012, i va contribuir a assentar l’associació com a referent pel sector.

medalla d'or ametic
Josep Maria Vilà rep la Medalla d'Or d'AMETIC de mans d'Alberto Martínez i Pedro Mier

Vilà, que ha rebut el guardó de mans d’Alberto Martínez Lacambra, director general de Red.es y del presidente de AMETIC. Ha estat en una gala a la Fundació Miró i en el marc del Mobile World Congress 2021 on Vilà ha agraït el reconeixement i ha recordat “l’important i necessari paper que juga la patronal per al sector i per el desenvolupament de la societat”.

El reconeixement vol posar en valor l’esforç dels professionals del sector a l’evolució i desenvolupament de la indústria digital. Per això, Pedro Mier, ha destacat de Vilà “l’orientació positiva cap a l’excel·lència i la discreció i generositat personal buscant sempre el benefici col·lectiu” que van permetre donar origen a AMETIC amb la fusió entre ANIEL i SEDISI i entre AETIC i ASIMELEC.

Vilà Solanes, interventor del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya i colíder del Grup d’estratègia d’Enginyers Industrials de Catalunya, és actualment president de l’Entanglement Partners, empresa de serveis i tecnologies de la informació, president de d’UPC Alumni i membre del consell d’administració i assessor de diverses empreses tecnològiques.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.