La 27a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica homenatjarà a les pioneres del sector

La 27a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica” reivindicarà les dones referents del sector amb un homenatge a aquelles que van ser pioneres a l’hora d’optar per unes carreres tecnològiques en un moment en què la presència femenina era inexistent. La trobada del món TIC del territori que aglutina professionals, empreses, administració, associacions i institucions del sector, i que organitzen conjuntament l’Associació Catalana d’Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals i el Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya se celebrarà el dilluns 21 de març a l’Auditori de Barcelona.

La cerimònia que comptarà amb la participació ja confirmada del president de la Generalitat, Pere Aragonès, també acollirà el lliurament d’un seguit de premis:

  • Premi Salvà i Campillo a la Personalitat Destacada. Reconeix la personalitat que ha contribuït de manera notable a la potenciació o divulgació de l'Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació o l'Audiovisual en l'àmbit nacional o internacional.

  • Premi Salvà i Campillo a l’emprenedoria. Distingeix la capacitat d’una persona a l’hora de posar en marxa una iniciativa empresarial innovadora a Catalunya en el sector en els últims cinc anys.

  • Premi Joan Clarke al CIO destacat. Destaca la  tasca professional del CIO (Chief Information Officer / Chief Innovation Officer) en l’àmbit estatal durant els darrers anys.

  • Premi Alan Turing al compromís social. Guardó a la institució o a la persona impulsora d'una iniciativa o projecte innovador en l’àmbit de les TIC amb un impacte social positiu i que aporti valor a la societat.

  • Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC. Reconeix al mitjà de comunicació que hagi destacat per la seva tasca de comunicació de les TIC.

  • Premi d’Honor de La Nit. Distingeix la personalitat amb una àmplia i destacada trajectòria professional relacionada amb el sector

Les inscripcions per assistir a la gala d’enguany ja són obertes i ja compten amb 252 inscrits. Núria Solé, periodista de TV3, serà l’encarregada de presentar la 27a edició que es tornarà a retransmetre en directe a Fibracat TV.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.