La botiga online de luxe alemanya Mytheresa obre un nou hub tecnològic a Barcelona

Amb unes noves oficines de 700 metres quadrats ubicades a la Rambla de Catalunya de Barcelona, la botiga online de luxe alemanya Mytheresa ha obert un nou hub tecnològic a Barcelona que donarà feina a uns 70 treballadors. Seran empleats majoritàriament dels àmbits de les TIC, però també del màrqueting i el disseny, ja que Mytheresa se centrarà en el desenvolupament de tecnologia i serveis. Actualment ja hi ha unes trentenaa persones treballant en aquest nou hub, després que Mytheresa va obrir unes primeres oficines l'any 2018 a la capital catalana.

Per establir-se a Catalunya, la companyia ha rebut el suport d'ACCIÓ. El seu president, Michael Kliger, Barcelona ha ''emergit'' com un dels ''hubs tecnològics líders a Europa'' i considera que ofereix un ''pol únic de talent internacional''. Per això, defensa que té ''molt valor per a l'expansió continuada, exitosa i global de Mytheresa''.

Fundada el 2006, Mytheresa té la seu central a Munic (Alemanya), compta amb més de 700 treballadors i unes vendes netes de 377 milions d'euros globalment. L'empresa treballa amb més de 250 marques internacionals de moda de luxe i distribueix a més de 140 països.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.