La Cambra impulsa un hub industrial de mobilitat sostenible

La Cambra de Comerç de Barcelona, en col·laboració amb el Consell de Cambres, fan una crida a l'empresariat a presentar projectes que contribueixin a construir un nou hub industrial de la mobiltiat del futur que permeti situar Catalunya com un actor de primer ordre en matèria de mobiltiat sostenible i respectuosa amb l'entorn.

L'objectiu és trobar, impulsar i acompanyar projectes industrials orientats a la mobilitat sostenible i assentar les bases d'una nova indústria orientada a aquest tipus de mobilitat que estigui adaptada a l'entorn del segle XXI, que sigui competitiva i que tingui una forta vocació exportadora i d'internacionalització. L'acció es vehicularà a través de la Cambra i de la Llotja Virtual des d'on emprenedors i empreses, fundacions i altres institucions enviaran projectes relacionats amb la indústria de la mobilitat que mirin a llarg termini, que tinguin futur i que situïn la indústria catalana al món.

Les propostes es poden fer arribar a la Cambra fins al 25 de juliol. Un comitè avaluador valorarà la viabilitat i la maduresa del projecte, la vocació internacional, el nombre de socies que presenten la proposta, les sinèrgies amb la indústria actual de mobiltiat, la capacitat d'innovació, la sostenibilitat i alineament amb els ODS i el nombre d'ocupació directa i indirecta que genera el projecte.

Des de la Cambra es vol aprofitar la situació actual, amb el tancament de Nissan a Catalunya i el ''cop dur'' que suposarà per l'economia del país, per comença ra teixir les bases per a una nova indústria catalana de la mobilitat competitiva, innovadora i amb vocació exportadora.

La iniciativa compta amb e suport de diferents institucions i empreses com ara el RACC, el Consorci de la Zona Franca, Price Waterhouse, el Clúster de la Indústria d'Auomoció de Catalunya, Ficosa, el Circuit de Barcelona-Catalunya, Leitat, la Universitat Politècnica de Catalunya, Moventia, Fira de Barcelona, Universitat Pompeu Fabra, el ClusterMoto, el Banc Sabadell, CaixaBanck, Barcelona TechCity i IQS.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.