La circularitat de la construcció, en una jornada

Grupo Construcía i La Vanguardia organitzen el III Fórum de Construcció Circular. Aquest vol ser un punt de trobada per parlar sobre el futur de l'entorn construït. L'esdeveniment es portarà a terme el dia 27 de setembre a la Pedrera de Barcelona.

Grupo Construcía posa el focus als vectors que han de ser presents a l'hora d'entrar en acció: Disseny, Capital Natural i Col·laboració. La Pedrera, edifici emblemàtic per la seva arquitectura, ha estat escollit per l'empresa per simbolitzar el seu compromís amb la innovació i la sostenibilitat. La Vanguardia i l'ecosistema d'empreses d'economia circular seran els encarregats de moderar la conversa sobre el futur de la construcció.

Les taules comptaran amb la participació de professionals com Elvira Carles, directora de la Fundació Privada Empresa i Clima, Beatríz Larruy, especialista a ESG de Fluidra o Juan Carlos Orozco, Chief Strategy and Sustainability Officer de Celsa Group. També assistirà Maria Salamero, presidenta de l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya.

L'esdeveniment busca ser un punt d'inflexió en la transformació del sector de la construcció cap a l'economia circular. Les converses es desenvoluparan durant el matí del 27 de setembre a tres taules rodones. La benvinguda de l'acte anirà a càrrec d'Enric Sierra, director adjunt de La Vanguardia, i Arturo Fernández, Co-CEO i fundador de Grupo Construcía.

De la mà d'experts com Ignasi Cubiñá, Chief Strategy and Sustainability Officer i Partner del Grup i Aitor Molina, director creatiu de Dear Planet i un dels 100 creatius al món dels negocis de Forbes 2023 es generarà una reflexió al voltant del rol del sector davant del repte d'integrar l'economia circular dins la seva activitat. Les taules també comptaran amb la participació d'Ismael Villar, líder de sostenibilitat IKEA, Vicente Guallart, arquitecte a Guallart Architects, Miquel Rafa i Fornieles, director de sostenibilitat a la Fundació Catalunya La Pedrera i Jordi Garcia de Digital Energy Power Products.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.