La fira mundial de l’audiovisual ISE, arribarà a Barcelona el 2020

L’Integrated Systems Europe (ISE), la Fira tecnològica líder del sector audiovisual que se celebra cada any a Amsterdam, arribarà a Barcelona a partir de l’any 2020. S’espera rebre prop de 80.000 visitants i 1.200 empreses amb l’objectiu d’exposar les seves últimes novetats i innovacions distribuïdes en set categories tecnològiques. És sense dubte una oportunitat per a mostrar al públic i a altres empreses o professionals del sector productes i sistemes, així com establir acords comercials amb altres companyies. Aquest esdeveniment convertirà Barcelona en un lloc clau per al sector audiovisual en l’àmbit mundial. 

Des de petits dispositius, com ara cablejat o comandaments a distància, fins a grans murs de pantalles de vídeo i sistemes de projecció, passant per micròfins sense fil, programaris per a comerç, projeccions, il·luminació LED o amplificadors de so. Les set categories de subproductes (cablejat, control remot manual, projecció, infraestructura per a conferències, sistemes d’àudio, senyalització digital i gestió de continguts) que s’exposaran durant la fira aniran acompanyades d’altres temàtiques més específiques com l’automatització d’edificis, la cartelleria electrònica, solucions residencial, espectacles en directe, tecnologia per al treball, nous sitemes de docència audiovisuals i realitat augmentada. 

Fira de Barcelona estima un impacte econòmic directe sobre la regió similar al del Mobile World Congress I calcula que “pot arribar als 470 milions d’euros anuals i crear prop de 13.000 llocs de treball temporals”.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.