La gestió de les patents al MWC

Els Tribunals Mercantils de Barcelona han rebut 19 escrits preventius, tots en matèria de patents, que van ser tramitats i resolts dins del termini abans de l’inici del Mobile World Congress celebrat la setmana passada a Barcelona. Representa un increment del 137% respecte l’any passat i el triple del 2021, que van ser tan sols sis.

Són dades que ha donat a conèixer el Tribunal Mercantil de Barcelona a la Comissió de Gestió Empresarial d’Enginyers Industrials de Catalunya que demostren la importància que tenen les patents en l’àmbit de les tecnologies exposades en el MWC. Són el resultat del ‘Protocol de servei de guàrdia i d’actuació ràpida’ en vigor des de fa nou anys i pioner a nivell mundial.

Aquest és un instrument que permet a les empreses i emprenedors defensar els seus interessos en l’àmbit dels drets de propietat intel·lectual i industrial en front de tercers dins l’àmbit del MWC 2023.

Des de la Comissió de Gestió Empresarial dels Enginyers Industrials de Catalunya, i en especial el Grup de Treball de Compliance Tècnic, consideren que aquesta iniciativa dels Jutjats Mercantils és un excel·lent instrument per defensar els drets de propietat intel·lectual i industrial de les innovacions en productes, processos i serveis que es desenvolupen a Catalunya.

Per qui estigui interessat en el protocol en pot tenir més informació descarregant-lo en català, castellà o anglès.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.