La IoTSWC16 comptarà amb la participació de les associacions líders mundials de la IIoT

La IoTSWC16 reforça el seu posicionament com la fira de l’IoT Industrial líder al món arran de la suma de dos nous socis: la Plataforma Industrie 4.0 d'Alemanya i de la cadena de valor industrial Initiative (IVI) del Japó. 
 
Aquestes noves col·laboracions complementen la ja existent amb Internet Consorci Industrial dels Estats Units d’Amèrica. En el marc de la transformació digital i la revolució industrial, la IoTSWC, que se celebrarà del 25 al 27 d’octubre a Fira de Barcelona, i aquestes tres associacions uneixen esforços per compartir els desafiaments i contribuir a la innovació i l'adopció de solucions industrials de la IoT.
 
Sobre Industrie 4.0
L'objectiu principal de la Plataforma Industrie 4.0 és assegurar i desenvolupar la posició internacional d'Alemanya en el sector de la fabricació industrial. La plataforma té com a objectiu promoure el canvi estructural digital i proporcionar el marc consistent i fiable necessari. 
L'objectiu de la plataforma és desenvolupar una comprensió global coherent de la indústria 4.0 a través del diàleg amb les empreses, els sindicats, la ciència i el govern. 
 
Sobre IVI
Industrial Value Chain Initiative (IVI) és un fòrum per a dissenyar una nova societat mitjançant la combinació de tecnologies de producció i informació, i per a que totes les empreses aprenguin una iniciativa en col·laboració.
El sistema humà de fabricació canviarà amb la IoT i IVI té com a objectiu la construcció d'un sistema d’arquitectura connectat, basat en la col·laboració entre empreses. IVI no s'inicia a partir de l'àrea on l'empresa té la seva pròpia avantatge competitiu (que ha de ser mantingut), sinó que investiga escenaris en els quals les empreses col·laboren de forma natural. Per aconseguir-ho cal una comprensió més àmplia de més models generals de connexió (models de referència).
 
Sobre la CII
L'Industrial Internet Consortium és una membresia oberta, consorci internacional sense finalitat de lucre que està establint el marc arquitectònic d'Internet Industrial. Fundada per AT & T, Cisco, GE, IBM i Intel el mes de març de 2014, la missió del consorci és coordinar les iniciatives per connectar els ecosistemes i integrar objectes amb persones, processos i dades utilitzant arquitectures comuns, la interoperabilitat i els estàndards oberts. Industrial Internet Consortium
El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.