La Mútua dels Enginyers presenta InspiritLab, un programa d'acceleració de projectes Insurtech

La Mútua dels Enginyers ha llançat InspiritLab, un programa d'acceleració que potencia el talent d'emprenedors, emprenedores i startups amb un model de negoci relacionat amb projectes Insurtech que tenen com a objectiu ajudar al desenvolupament del sector assegurador.

El programa, que tindrà una durada d’entre juny i novembre d'aquest any 2019, ha iniciat la seva fase d'inscripció de projectes emprenedors. El termini estarà obert fins al 15 de maig i admetrà startups des de pre-SL fins a empreses amb una facturació inferior a 500.000€ i amb almenys un membre dedicat al projecte al 100%. Els projectes escollits per ser accelerats a través d'aquest programa es donaran a conèixer entre el 16 de maig i l’1 de juny.

Els/les participants podran inscriure els seus projectes en vuit categories diferents: distribució, infraestructura, productes, atenció al client, previsió social, gestió de riscos/inversions, assessorament i compliance. Les inscripcions es poden fer online a través d'aquesta pàgina.

Els seleccionats que es desenvolupin a InspiritLab rebran tot el que una entitat com La Mútua dels Enginyers pot aportar. Les startups triades podran realitzar un MVP (producte mínim viable) amb dades reals. A més, comptaran amb sessions de formació i mentorització amb un equip de professionals experts en el sector assegurador. Gaudiran d'un espai de coworking a les oficines de La Mútua, situades al centre de Barcelona; networking amb professionals del sector assegurador i possible finançament i col·laboració amb La Mútua en finalitzar el programa.

A l'octubre d'aquest any, després dels mesos d'acceleració, els emprenedors i emprenedores tindran l'ocasió de presentar els seus projectes durant un Demo Day i davant els membres del Club d'Inversors de l'Enginyeria de La Mútua dels Enginyers.

Amb aquest llançament, La Mútua segueix situant la innovació en el centre de la seva estratègia. Fa tan sols un any que l'entitat va integrar Accel & Grow, acceleradora de startups, en el seu Grup i serà de la seva mà amb qui coordini InspiritLab.
 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.