La Nit de l’Eficiència es consolida com el punt de trobada del sector de l’eficiència energètica

El passat mes de juny es va celebrar la segona edició de la Nit de l’Eficiència, acte en què es reuneixen gran part dels professionals i les autoritats del sector de l’eficiència energètica. La Nit de l’Eficiència, que organitza anualment el Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya, presenta de manera molt innovadora projectes i productes d'eficiència energètica.

Amb només dues edicions, la Nit de l?eficiència es consolida com a punt de trobada del sector de l'eficiència energètica. Aquest any, el Centre Cultural Mercat del Born va haver d'ampliar la seva capacitat per poder donar cabuda als més de tres-cents professionals que van assistir a l'acte, i que van passar una bona estona mentre s'informaven de les darreres novetats en productes i serveis en eficiència energètica, en un ambient distès i original.
Aquest any, Baxi va presentar les calderes de condensació més eficients del mercat, la gamma Platinum Plus, que a més incorpo- ren elevades prestacions que donen el mà- xim confort a la llar. A continuació, Sto SDF Ibérica va explicar i mostrar les funcionali- tats i la qualitat de la seva façana fotovol- taica, instal·lada en diversos projectes arreu del món. I Schneider Electric va mostrar els resultats d’estalvi energètic aconseguits a nivell mundial implantant els seus propis productes d’eficiència energètica als seus edificis. Finalment, l'Ajuntament de Barcelona va presentar la seva concepció de ciutat intel·ligent com a objectiu estratègic de la ciutat.
El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, i la presidenta del Clúster, Isabel tejero, van fer entrega del I premi de Periodisme al periodista d'El Peródico Agusti Sala, com a reconeixement a la seva labor de divulgació en l'àmbit de l'eficiència energètica. El conseller va tancar l'acte amb un discurs en què va mostrar la seva confiança en la competitivitat de les empreses catalanes del sector. Finalment, tots els assistents van poder gaudir d’un còctel amb vistes a les ruïnes del Mercat del Born.

----------

FaLTEN LOGOS

---------

Núria Cardellach
Gerent del Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya (CEEC)
Enginyera industrial col·legiada núm. 14793 Contacte www.clustereficiencia.cat

info@clustereficiencia.org (933 192 300 t@clusterEE
Via Laietana, 39
08003 Barcelona

 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.