La recerca, el coneixement i la innovació centren la Diada 2022

Dimarts vinent, 28 de juny, el Cosmocaixa acollirà una nova edició de la Diada, la cita anyal d’enginyers i enginyeres d'Enginyers Industrials de Catalunya. Serà, altre cop, en un format híbrid, com es va fer l’any passat. A banda de seguir-la per streaming a través de Youtube, unes 300 persones podran viure-la de forma presencial. La periodista de TV3 Raquel Sans torna a ser la conductora de l’acte però, com a novetat, compartirà escenari amb l’Ari, una robot de PAL Robotics amb qui anirà interactuant al llarg de tota la cerimònia.  

La posada en escena del relleu de Jordi Renom i Josep Canós per Maria Salamero i Narcís Armengol, al capdavant de les juntes de l’Associació i el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, encetarà una jornada que té, com a lema, ‘Recerca, coneixement i innovació’. En un primer bloc, dedicat a la ‘universitat’ es lliuraran els premis Tesi Doctoral, Creativitat Joves i Carrera Acadèmica, mentre que en el segon, ‘Empresa i Societat, es farà entrega del premi Creativitat, Millor Pràctica Empresarial, Serrat i Bonastre i Trajectòria Professional.  

L’acte acabarà amb un parlament dels enginyers Laura Garcia i Ferran Rodríguez al voltant dels cinc reptes de la societat que entoma l’enginyeria per a donar-hi resposta: emergència climàtica, transformació digital, salut de les persones, indústria innovadora i societat sana.  

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.