La UPC lidera un projecte per a la fabricació de mascaretes a Terrassa

La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) lidera un projecte impulsat per investigadors d'enginyeria tèxtil per impulsar la fabricació de mascaretes higièniques reutilizables en empreses de l'entorn industrial de Terrassa. En el projecte, dotat amb 8.000 euros per part del Centre de Cooperació per al Desenvolupament (CCD), hi participen també sis institucions de la ciutat.

Els especialistes  en enginyeria tèxtil de la UPC indentificaran empreses de Terrassa i del seu entorn territorial perquè puguin reorientar la seva activitat industrial per fabricar mascaretes higièniques reutilitzables. Després, les assessorarà de manera gratuïta per reconvertir els seus processos industrials per acosneguir que es fabriquin d'acord amb els estàndards d'homologació tant tècnics com sanitaris.

Tant la UPC com totes les institucions col·laboradores (l'Institut d’Investigació Tèxtil i Cooperació Industrial de Terrassa (INTEXTER), l’Agrupació d’Empreses Innovadores Tèxtils (AEI Tèxtils), l’Ajuntament de Terrassa, el Consorci Sanitari de Terrassa, l’Escola Universitària d’Infermeria de Terrassa (EUIT) i l’Hospital Universitari Mútua Terrassa) realitzaran activitats de formació sobre els criteris tècnics adequats que han de complir les mascaretes higièniques reutilitzables i el seu bon ús. Aniran adreçades a professionals i tècnics però també a la població en general, i es faran tant als districtes de la ciutat de Terrassa com a institucions i empreses a través de videoconferències.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.