L'Advanced Factories 2024 tornarà a la Fira de Barcelona

Els propers 9, 10 i 11 d'abril del 2024, Fira de Barcelona serà l'aparador de les darreres solucions en automatització, robòtica, intel·ligència artificial, IoT, ciberseguretat i analítica de dades amb l'Advanced Factories, l'esdeveniment líder en automatització i robòtica industrial del sud d'Europa. Aquest tornarà a reunir en la seva vuitena edició a Barcelona més de 27.000 directius i empresaris del sector industrial manufacturer.

L'esdeveniment obre la convocatòria a empreses expositores per continuar impulsant l'automatització i la robòtica a la indústria. Advanced Factories busca fer un pas més en la integració d'equips, sistemes d'automatització i les tecnologies 4.0 per aconseguir més nivells de productivitat sota el lema 'Integrating Automation Systems'. L'esdeveniment reunirà més de 460 firmes expositores que mostraran les últimes solucions en robòtica, automatització, sistemes integrats de la producció, intel·ligència artificial, IoT, ciberseguretat, Big Data i analítica de dades..., amb l'objectiu d'anar a dormir totes aquestes solucions als més de 27.000 directius industrials que la visiten cada any.

Albert Planas, director general d'Advanced Factories ha destacat que "l'autonomia industrial europea només l'assoliran països que tinguin una indústria innovadora i competitiva. I aquesta competitivitat passa per tenir les nostres fàbriques altament automatitzades, utilitzant la robòtica, la intel·ligència artificial i l'analítica de dades per trobar més nivells d'eficiència en els processos". Continua afirmant que "és el moment d'integrar els sistemes d'automatització i de fabricació, que ens ajuden a assolir noves quotes de productivitat".

Un any més se celebrarà l'Industry 4.0 Congress, dins del marc del congrés, en què 320 experts compartiran les claus per impulsar l'eficiència, flexibilitat i adaptabilitat de les plantes de producció. A més, acollirà diferents fòrums específics com el Congrés Nacional de Gestors de Polígons Industrials, el Plant Manager's Summit, el Fòrum de Ciberseguretat Industrial, el CIO's Summit, el Fòrum d'intel·ligència artificial o el 3D Printing Forum.

Advanced Factories i Fira de Barcelona

La passada edició, per donar resposta a l'elevada demanda d'empreses expositores que des de feia anys volien exposar, Advanced Factories va fer un pas més traslladant-se a Fira de Barcelona. El canvi de recinte va permetre doblegar l'oferta de firmes expositores.

"Des de la nostra primera edició, hem creat la comunitat industrial més gran d'Espanya, reunint desenes de milers de professionals juntament amb els principals actors de la indústria, líders tecnològics, associacions professionals i experts per compartir coneixements, descobrir les últimes tendències i explorar les tecnologies més innovadores que estan revolucionant la indústria", ha assenyalat Victor Blanc, Event Manager d'Advanced Factories.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.