Laura Carnicero, nova consellera de la Fira de Barcelona

L’enginyera industrial Laura Carnicero, vicepresidenta de executiva de Persones i Organització de Seat, ha estat nomenada nova vocal del Consell d’Administració de la Fira de Barcelona a proposta de la Cambra de Comerç de Barcelona que també ha apostat per Anna Navarro, coneguda com Anna N. Schlegel. Carnicero i Navarro substitueixen Kim Faura i Pedro Fontana que tenien el mandat exhaurit i ja no podien tenir més renovacions. El ple de la Cambra també ha aprovat la renovació de Luis Conde, Agustín Cordón i Miquel Martí, per a un període de quatre anys més.

Carnicero, membre de Junta d’Enginyers Industrials de Catalunya, ocupa el càrrec de vicepresidenta de Seat des del juliol de l’any passat. A l’automobilística ha ocupat diversos càrrecs des del 1999 que s’hi va incorporar. Els darrers anys ha estat directora de personal.

Anna Navarro és llicenciada en Filologia anglesa i alemanya a la UB. És vicepresidenta de Procore, una empresa de Califòrnia (EUA) dedicada a desenvolupar programari de gestió de la construcció Alhora, és cap executiva de l’ONG Women in Technology. Ha treballat també a Cisco Systems, Xerox, VMware, VeriSign i NetApp i el 2020 va ser nomenada com la dona més influent del món en tecnologia per la revista ‘Analytics Insight’. L’any passat va rebre la Creu de Sant Jordi, per la Generalitat de Catalunya.

El Consell d’Administració de la Fira de Barcelona, presidit per Pau Relat a proposta de la Cambra, és l’òrgan executiu i permanent de govern i d’administració de l’entitat firal. El seu consell està integrat per membres de reconegut prestigi econòmic, empresarial i professional a proposta de la Cambra de Comerç de Barcelona. Amb les noves incorporacions, el consell d’administració estarà format per Mar Alarcón, Laura Carnicero, Luis Conde, Agustín Cordón, Helena Guardans, Miquel Martí, Anna Navarro i Manel Vallet.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.