Laura Carnicero, nova vicepresidenta de Seat

L’enginyera industrial – i membre de la junta d’Enginyers Industrials de Catalunya- Laura Carnicero ha estat nomenada vicepresidenta de Persones i Organització de Seat. Amb el nomenament també, de Markus Haupt com a vicepresident de Producció i Logística de Seat, Wayne Griffiths reforça l’equip de l’automobilística per abordar la seva transformació.

Laura Carnicero, actual directora de Personal de Seat, agafa el relleu a Xavier Ros amb el repte d’impulsar un canvi cultural per afrontar la transformació de la companyia cap a l’electrificació i el creixement de CUPRA els propers anys. Prendrà possessió aquest divendres.

Carnicero és doctora en Enginyeria Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya i té experiència en el sector de l’automòbil des de 1999, quan va entrar a Seat. A la companyia ha ocupat diverses posicions i destaca per la seva experiència i lideratge en àrees tècniques com producció o planificació de producte. El 2015, Carnicero va fer un gir radical a la trajectòria professional amb la seva incorporació al departament de Recursos Humans com a responsable de Formació i Desenvolupament. També va ser directora de l’Escola d’Aprenents. Durant aquest període, Carnicero ha impulsat el programa de transformació cap a la indústria 4.0 per garantir que els empleats tinguessin habilitats i eines necessàries pels perfils professionals del futur. A més, va implantar el programa de formació contínua de la plantilla. Els dos darrers anys ha estat directora de Personal i ha començat el canvi cultural a tota l’organització amb estratègies que es porten a terme a l’empresa dirigides als 15.000 treballadors.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.