L’e.motion, el nou carro de compra elèctric

L’e.motion és un nou carro elèctric que permet fer la compra de manera més còmode i fàcil. Es va presentar el passat 26 de gener al Mercat del Ninot de Barcelona. Compta amb una bossa de gran capacitat amb doble bossa, una butxaca a la part del darrere, xassís d’alumini i quatre rodes tot terreny. Un carro innovador, pràctic i resistent que es controla a través d’un botó situat al manillar i es carrega com si fos un telèfon mòbil. 

Aquest nou carro, dissenyat per Esclatec i Rolser, és un producte compromès amb el medi ambient i amb la inclusió laboral de les persones discapacitades. Part de la fabricació es du a terme al Centre Especial de Treball Esclatec, on treballen persones amb plurisdiscapacitat. L’altre part té lloc a la fàbrica de Rolser a Pedreguer (Alacant). Ara, Esclatet té previsió d’augmentar el nombre de treballadors per a poder dur a terme el procés de fabricació del producte en el proper any.

Al 2015, Esclat i Rolser van signar un conveni de col·laboració d’on va néixer e.motion. La data de llançament del producte al mercat encara no està confirmada, però serà al llarg del 2018.

Un cas d’èxit dels Enginyers voluntaris

L’èxit de la promoció i venta del producte ha estat degut gràcies al Joan Esteva Trias, qui forma part d’Enginyers voluntaris, que col·laboren amb Esclatec des de fa més de 5 anys. Els Enginyers Voluntaris és una agrupació d’enginyers tant en actiu com jubilats que, de forma voluntària, donen suport i assessorament a entitats del Tercer Sector Social d’àmbits tècnics i de gestió per facilitar i millorar-ne l’activitat.

Anys enrere, Esclatec ja havia dissenyat Mercar, un carro d’anar a comprar motoritzat. Aquest va ser el primer carro amb motor del mercat, però tot i així no va tenir èxit degut a la falta d’organització de vendes per part de l’empresa. Les ventes es feien a través de la pàgina web de forma reduïda i a preus excessivament elevats.

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"1743","attributes":{"alt":"","class":"media-image","typeof":"foaf:Image"}}]]

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.