L'emprenedoria i l'ocupació se citen a Fira de Barcelona

Entre el 21 i el 23 de setembre, el recinte firal de Montjuïc acull una doble cita: Bizbarcelona i el Saló de l'Ocupació. Els dos, amb l'objectiu de promoure la reactivació econòmica i laboral després de la pandèmia. Amb 260 activitats programades, que inclouen conferències, tallers, sessions d'assessorament i espais de networking, les dues fires han de servir, segons el primer tinent d'alcaldia d'Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda de l'Ajuntament de Barcelona Jaume Collboni, per oferir ''respostes, suport i oportunitats'' a persones emprenedores, pimes, professionals autònoms i també a persones en procés de recerca de feina.

En la presentació de les dues fires aquest divendres, el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, ha destacat la importància de tornar a l'activitat firal presencial. Per això, ha assegurat que hi ha totes les mesures de prevenció i seguretat. L'objectiu és poder facilitar l'assistència de les empreses a un esdeveniment que ha d'ajudar-los a ''rellançar'' el seu negoci i fer xarxa.

Bizbarcelona és l'esdeveniment de referència per a emprenedors i pimes, i estructura les  activitats al voltant de sis àrees temàtiques: Emprendre, Creixement, Nous reptes, noves realitats, Startups & Business Innovation ,Talent Area i Objectius de Desenvolupament Sostenible.  Hi haurà trenta estands d'entitats, institucions i empreses amb eines, recursos i solucions per als negocis, i també comptarà l'àrea Bizfranquícies, amb firmes i consultores que presenten els seus conceptes de negoci.

Hi haurà entre 150 conferències amb noms com ara Joan Canadell, president de la Cambra de Barcelona, Josep González, president de PIMEC, Laura Gil, directora de transformació digital de DAMM o Anna Gener, presidenta i CEO de Savills Aguirre Newman Barcelona, entre d'altres. El president de la comissió de Gestió Empresarial d'Enginyers Industrials de Catalunya, Gian-Lluís Ribechini, ofereix una conferència (dilluns 21 a les 14:00) amb el títol ''Què pot suposar desenvolupar un producte sense tenir en compte la legislació?''.

Per la seva banda, el Saló de l'Ocupació, que passa de ser el Saló de l'Ocupació Juvenil per convertir-se en el Saló de l'Ocupació per a tothom, ofereix  més de 125 activitats per assessorar i informar-se sobre aspectes del mercat de treball com ara els perfils més demandats.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.