L’enginyer Bernat Lara guanya el concurs d’idees d’eficiència energètica de Lleida

Un treball de l’enginyer Bernat Lara ha guanyat el 4t concurs d’idees per a projectes d’eficiència energètica o de generació d’energia de Lleida. La proposta de Lara aposta per substituir la tecnologia lumínica existent per tecnologia tipus LED, i millorar el factor de potència global de la instal·lació per evitar recàrrecs per consum d'energia reactiva, el monitoratge en capçalera de la instal·lació elèctrica per definir estratègies energètiques i la instal·lació d'una miniestació de generació d'energia elèctrica i ACS mitjançant plaques híbrides (fotovoltaiques i termosolars).

El certamen, promogut per l'Ajuntament de Lleida i la Demarcació de Lleida del  Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya, busca el millor projecte que es pugui aplicar als serveis, infraestructures o edificis municipals de la Paeria i, en aquesta convocatòria, ha estat dedicat al pavelló Barris Nord. 

En l’acte que s’ha fet públic el veredicte, el president de la Demarcació de Lleida del Col·legi d’Enginyers Industrials, Guillem Boira, i el regidor de Mobilitat, Joan Ramon Castro, han destacat la qualitat del projecte que l’Ajuntament podrà tenir en compte per ser executat.

El certamen s’emmarca dins de la gestió global d’optimització de les mesures energètiques i mediambientals que el consistori té previst dur a terme i mostra la voluntat de l’Ajuntament per col·laborar amb la societat civil per tal d’avançar en una gestió intel·ligent de la ciutat.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.