L’enginyer Lluís Salvadó, nou president del Port de Barcelona

El Govern ha nomenat Lluís Salvadó (La Ràpita, 1969) nou president del Port de Barcelona. Salvadó és enginyer industrial per l’ETSEIB i Postgrau en Direcció General d’Empreses per la UOC. Durant deu anys ha desenvolupat funcions directives a l’empresa privada. Ha estat diputat per Esquerra Republicana en diferents legislatures on ha estat portaveu adjunt del grup parlamentari i portaveu en matèria d’economia i hisenda. També ha estat secretari d’Hisenda del Govern de Catalunya durant el 2016 i 2017, període durant el qual va presidir l’Agència Tributària de Catalunya, Fira 2000 i Loteries de Catalunya.

Salvadó substitueix Damià Calvet, nomenat per Junts per Catalunya, fa poc més d’un any.

Liliana Arroyo, directora general de Societat Digital

El Govern també ha nomenat aquest dimarts Liliana Arroyo Moliner (Barcelona, 1985) directora general de Societat Digital del Departament d’Empresa i Treball. Arroyo és llicenciada en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, doctora en Sociologia pe rla Universitat de Barcelona i especialista en innovació Social Digital. Ha estat Ha estat responsable d’Innovació a l’àrea Digital Technology Societies de la Fundació i2cat i investigadora de l’Institut d’Innovació Social (ESADE). La seva trajectòria professional ha estat vinculada al món de la recerca, la docència i la divulgació. Arroyo substitueix Joana Barbany.

Tomàs Roy, nou director de l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya

L'enginyer Superior en Telecomunicacions per la UPC, Tomàs Roy (Barcelona, 1982) és el nou director de l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya. Roy, que fins ara director d'estratègia de la mateixa Agència amb Oriol Torruella a la direcció, és també enginyer superior en Electrònica al Politècnic de Torí d’Itàlia; llicenciat en Ciències de l’Educació a la UNED; màster en Funció Gerencial a les Administracions Públiques per ESADE; màster interuniversitari en analista d’intel·ligència per la UAB i postgrau en Innovació i Design Thinking pel MIT dels Estats Units.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.