L’Hyperloop One supera la primera prova a escala completa

Hyperloop One ha compartit els resultats exitosos de la primera prova completa a escala d’aquest sistema de transport ultraràpid. Les proves van dur-se a terme el 12 de maig en el desert nord-americà de Nevada, on van comprovar que el sistema de levitació, propulsió, buit i frens funcionava de forma correcta.

La prova va tenir lloc en un motor d'uns 30 metres (100 peus) i només ha durat 5,3 segons, temps suficient per a la companyia per saber que, a escala, tot funcionarà com cal.

De fet, des d’Hyperloop One expliquen que estan ultimant una prova completa al nord del desert de Las Vegas d'un motor de 300 metres (1.000 peus) per a un tub de buit de 500 metres (1.640 peus) capaç de reduir la pressió de l'aire per aconseguir els 400 quilòmetres per hora.

A més d'haver revelat la prova del funcionament del motor i els sistemes que permeten que la plataforma es mogui correctament, també han presentat el primer model de càpsula que portaria als passatgers de l’Hyperloop.

Aquest prototip mesura 8,2 metres de llarg i està fabricat amb alumini aeronàutic i fibra de carboni, amb l’objectiu de ser lleuger, resistent i amb la comoditat necessària per als passatgers.

Malgrat els avanços mostrats, la companyia encara ha de solucionar elements claus com les càpsules que permetin als passatgers sortir d’aquesta sense que es perdi l'efecte buit en el tub, així com seguir incrementant millores en els sistemes fins a poder aconseguir els 1.200 quilòmetres per hora que va pronosticar en el seu moment Elon Musk.

 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.