“L’oficina tècnica de Serveis Industrials de BETWEEN Technology s’encarrega de tota la gestió del projecte d’enginyeria”

Álvaro Pizarro és el director de la Unitat de Negoci de Serveis Industrials de BETWEEN Technology, amb una experiència de més de deu anys en el desenvolupament de projectes i la gestió de serveis industrials en sectors com el farmacèutic, el químic, el de construcció, l’Oil&Gas i l’energia. Les especialitats de la unitat giren al voltant de l’externalització d’enginyeria en projectes multidisciplinaris: civil, mecànica, piping, processos, I&C i electricitat entre d’altres.

A partir de quines necessitats va néixer l’oficina tècnica de Serveis Industrials?

Encara que tenim més de vint anys d’experiència en el sector de l’enginyeria, som  una empresa versàtil que es mou segons els requeriments dels nostres clients. La unitat es va adaptant a les necessitats del moment que, com en la majoria dels sectors, canvien amb els anys. Els últims cinc anys he dirigit el creixement de la unitat i actualment desenvolupem projectes tant a casa del client com a la nostra oficina tècnica.

Quin ha estat el procés de desenvolupament de l’empresa des dels inicis?

Fa més de cinc anys que tenim un creixement positiu i, alhora, una perspectiva de creixement satisfactòria per al 2020. Aquest any, tot i que encara no està tancat, les  xifres de facturació prevista se situen per a BETWEEN sobre els 27 milions i mig d’euros. Pel que fa al creixement de la unitat, serà un 10% superior que l’any passat. De cara a l’any que ve, encara estem tancant pressupostos, però calculem que tornarem a tenir un creixement per sobre del 10%.

Quin és l’objectiu d’aquesta unitat?

La unitat intervé en projectes d’enginyeria en sectors com el farmacèutic, químic, Oil&Gas, obra civil i plantes de procés en general. El nostre objectiu és donar als clients solucions a les seves necessitats, aportant flexibilitat i especialització a les seves capacitats tècniques. Tot i que tenim la seu a Barcelona, lloc on va néixer l’empresa, la nostra unitat possiblement és la més internacional de la companyia. Treballem en projectes a tot l’estat espanyol, Amèrica llatina, Europa, Àsia i Orient Mitjà. L’objectiu és continuar treballant en aquests territoris.

Quins tipus de projectes desenvolupeu des de l’oficina?

Principalment treballem en projectes d’instal·lacions de caràcter industrial, encara que també ho fem en projectes d’obra civil i edificació singular a on les instal·lacions són semi industrials. Col·laborem a tota la fase del projecte d’enginyeria: visualització, disseny, aprovisionament, construcció i posada en marxa. Tot i treballar en forces projectes internacionals, la majoria del projecte d’enginyeria es treballa des d’aquí i en cas de participar en la fase de construcció ja ens desplacem a l’emplaçament del projecte.

Quins són els principals casos d’èxit que podeu destacar?

Treballem en sectors variats. Actualment estem participant a diferents projectes de plantes de tractament d’aigües a l’Orient Mitjà aportant la nostra experiència en aquest camp optimitzant el disseny. També hem optimitzat equips a instal·lacions químiques minimitzant les inversions del client. Hem participat en la part de procés, piping i electricitat a un projecte de distribució de LNG i regasificació, ajudant a complir els objectius requerits. Estem participant en un projecte d’un parc eòlic offshore al Mar del Nord aportant coneixement a la disciplina elèctrica, processos i de control. També hem realitzat una simulació per unes tasques de desmantellament a una planta  de ciment amb el conseqüent estalvi en costos i prevenció en seguretat.

Què ofereix BETWEEN Technology al mercat de l’enginyeria?

Aportem la nostra experiència i proximitat de fer les coses ben fetes. BETWEEN Technology brinda una mirada eficient que ajuda les empreses a reduir ineficiències i a ser més competitives. Ara bé, un dels àmbits on volem destacar molt més a curt termini és el de la industria 4.0, en el qual volem jugar un paper d’agent del canvi. La nostra empresa ja acompanya molts dels nostres clients en la gestió i implementació d’aquests tipus de solucions.
 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.