Magic Mirror, el mirall ‘smart’ de Microsoft

Microsoft ha creat un mirall intel·ligent que implicarà la participació dels seus usuaris. Es tracta d’un mirall ‘maker’, un projecte que han de dur a terme els clients amb l’ajuda d’un Raspberry Pi 3 i la versió IoT Core de Windows 10.

Aquest tipus de mirall respon a l’objectiu de posar-te al dia en temps real cada matí. El Magic Mirror serà capaç de mostrar informació com l’hora, la data, el clima, situació del trànsit. A la part superior, apareixeran les notificacións amb major prioritat i a la part inferior, sorgiran aquelles accions menys importants. El centre del mirall romandrà net, a excepció d’un petit missatge de benvinguda.

Segons Microsoft, “ens trobem davant un projecte low cost a l’abast de qualsevol persona amb coneixements bàsics en la matèria”. La base del Magic Mirror es construeix sobre un monitor LED de 23 polzades amb una làmina de mirall de doble cara, que pot ser més gran que el monitor i d’aquesta manera ocultar els components. També es pot afegir una càmera per a reconeixement facial que permetrà configurar diferents perfils per a cada membre de la família.

Podeu consultar tota la informació oficial d’aquest projecte aquí.

TEXT: REDACCIÓ // FOTOGRAFIA: MICROSOFT

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.