Manel Mateo, nou director de l’ETSEIB

La candidatura “proETSEIB” liderada per Manel Mateo ha aconseguit un 54,08 % dels vots en les eleccions del dijous 3 de juny i ha superat el 45,92 % que ha aconseguit la candidatura liderada per Rafael Ruiz. Manel Mateo, doncs, serà el 26è director de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyera Industrial de Barcelona (ETSEIB) i substituirà l’actual directora, Neus Cònsul.

L’equip que acompanyarà Mateo està format per Joan Puig, Tània Santos, Jan Rosell, Josep Sempau, Lluís Solano, Jordi Bou, Rosa M. Dabra, Lucas Van Wunnik i Oriol Boix. La candidatura s’ha presentat com una aposta per afrontar nous reptes amb una combinació “d’experiència i renovació” i durant la campanya electoral ha proposat lluitar per la qualitat docent, millorar el prestigi dels títols, vetllar per una recerca i una transferència de tecnologia punteres, consolidar el prestigi interancional, potenciar el sentiment d’escola i apropar-se a tots els col·lectius, així com també millorar els serveis de l’escola i donar valor a tots els llocs de treball.

La candidatura liderada per Mateo defensa una universitat pública, “motor de transformació social i progrés econòmic” i, conscient dels recursos “escassos” del moment “delicat i incert” actual, Mateo aposta per “imaginació, diàleg, treball i esforç compartits”.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.