Mangra obre una filial al Brasil

L’empresa catalana Mangra, especialitzada en tecnologia, maquinària i instal·lacions per a la indústria d’alimentació animal, ha obert una filial al Brasil des d’on pretén incrementar el 20% de les seves vendes en els pròxims 3 anys. Amb l’obertura de la nova oficina a São José dos Campos, a 100 km de São Paulo, la companyia vol reforçar la inversió en la internacionalització del negoci i comercialitzar les seves tecnologies i serveis al Brasil i a altres països del continent.

A la nova filial, l’empresa se centrarà en l’activitat tècnica i comercial per cobrir el territori d’Amèrica del Sud i els països que formen part del Mercat Comú del Sud (MERCOSUR), que són l’Argentina, el Brasil, Paraguai i Uruguai. La companyia catalana oferirà solucions per a la dosificació i control de líquids en el procés de fabricació de pinsos. A més, desenvoluparà sistemes per realitzar barreges de menjar pel bestiar i mescles de fertilitzants sòlids i líquids.

Mangra va començar a exportar al mercat brasiler fa cinc anys, però fins ara no s’hi havia situat físicament. Per no fer “vendes puntuals” i consolidar-se en l’ecosistema brasiler, “t’has d’establir al país”, afirma Edgar Pasqual, director de la companyia. També posa èmfasi en la gran producció de cereals, gra, soja i blat de moro al Brasil, fet que el converteix en un “mercat clau” i que les empreses del sector creixin “de manera exponencial”.

Per expandir-se al mercat brasiler, Mangra ha comptat amb el suport d’ACCIÓ  per mitjà de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions a São Paulo. Mangra, fundada l’any 1982 a Manlleu (Osona), també ven en una cinquantena de països diferents i ja disposava de filials a Mèxic i Polònia. Actualment, té una plantilla de més de setanta treballadors distribuïts en les seves oficines arreu del món.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.