Maria Salamero, nova directora de Relacions Institucionals d'Aigües de Barcelona

L'enginyera industrial i membre de la Junta de l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya (AEIC), Maria Salamero, és la nova directora de Relacions Institucionals, Acció Social i Sostenibilitat d'Aigües de Barcelona, que ha renovat el comitè de direcció que lidera Rubén Ruiz. El consell d'administració, celebrat aquest dimecres, ha aprovat aquesta modificació per fer un pas endavant en la ''transformació del model de la companyia'' i fer front als reptes de l'etapa actual, abordar la reconstrucció i donar impuls al pacte social.

Així ho ha fet públic l'empresa, en un comunicat, on destaca que Ruiz liderarà una estructura organitzativa més paritària, amb renovació generacional i basada en cinc sotsdireccions generals.  David Marco s'encarregarà  de la direcció de Transformació i Control de Negoci, integrant la direcció de Serveis Generals, la d'Innovació i Coneixement, la direcció de Contractació, la direcció de Persones i Organització i la direcció de Sistemes d'Informació. Carmen Piñán assumeix l'àrea de Comunicació i Clients mentre que Xavier Iraegui de la direcció d'Operacions i Ana Maresca de la direcció de Governança.

Maria Salamero, que és una de les impulsores de la Comissió d'Equitat, Enginyeria i Futur dels Enginyers Industrials de Catalunya, per la seva banda, aglutina en la seva direcció general les àrees d'Estratègia de Sostenibilitat i la direcció Territorial, per la vessant relacional, i haurà d'encarregar-se d'impulsar el pacte social, apostant per una recuperació sostenible, compartida i equitativa. 

A banda del pacte social, el nou model organitzatiu es basa en tres fonaments: el compromís amb la ciutadania, l'excel·lència operativa i la transformació digital i innovació.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.