Matilde Villaroya, nova secretària d’Economia

L’enginyera industrial Matilde Villaroya ha estat nomenada secretària d’Economia del Departament d’Economia i Hisenda. Villaroya s’incorpora doncs, a l’equip del conseller Jaume Giró després de tres anys al capdavant de la direcció general d’Indústria, ara, en mans de Natàlia Mas.

La formació del nou Govern ha provocat canvis, també, a la direcció general d’Energia. Manel Torrent, enginyer industrial, ha cessat de director general d’Energia, Seguretat Industrial i Seguretat Minera, i alhora, de director de l’Institut Català de l’Energia, i s’ha acomiadat amb diversos fils a Twitter on ha resumit la seva feina els darrers anys.

A la direcció general li agafa el relleu Assumpta Farran, física, i ho farà des del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, que dirigeix Teresa Jordà, que assumirà aquesta competència, així com l’ICAEN, que després del cessament de Torrent, resta pendent de director o directora. Precisament, Farran havia estat al capdavant de l’ICAEN entre el 2016 i el 2018. Del remodelat Departament d’Acció Climàtica també en dependrà la direcció general de Polítiques Ambientals, que recau en l’ambientòleg Antoni Ferran. Farran i Ferran dependran de la també nova secretària de Media Ambient, Anna Barnadas.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.