Millorar les relacions a la feina amb 'conflict coaching'

T'agradaria que en el teu dia a dia les relacions amb els teus companys  i companyes fossin fluïdes? Que tots treballéssiu enfocats a un objectiu comú? Que no es produïssin bloquejos de temes, projectes, reunions per diferències de criteri o malentesos?

Segons les estadístiques, els conflictes ocupen més d'un 20% del temps de treball, amb la conseqüent pèrdua de productivitat, a més de la creació de relacions difícils entre les persones implicades.

Disposar d'estratègies per aprendre a prevenir i gestionar els conflictes en el nostre dia a dia, és prioritari per poder treballar de forma eficaç i eficient, crear un bon clima de treball i aconseguir que el treball en equip estigui basat en la bona comunicació, la col·laboració i la creació de relacions personals òptimes.

Treballar el Model Triaxial de Relacions et proporciona una bona caixa d'eines per poder gestionar de forma adequada els conflictes. Respondre a cadascuna de les preguntes de aquest  model i aprendre les tècniques les associades et donarà una bona base.

carmonaCom diu Einstein "No podem resoldre problemes utilitzant el mateix tipus de pensament que usem quan els vam crear". Així,  aprèn nous rols d'actuació, noves formes de relació, noves formes de comunicació i noves estratègies de resolució de conflictes si desitges emprar la teva energia i els teus potencialitats en resoldre'ls per crear noves i eficients formes de relació.

 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

 

habilitatslogo