Natàlia Mas, nova directora general d’Indústria

Amb la formació del nou Govern que ha situat Roger Torrent al capdavant del Departament d’Empresa, absorbint també la cartera de Treball, Natàlia Mas assumeix la Direcció General d’Indústria i substitueix l’enginyera industrial Matilde Villaroya. Villaroya havia ocupat el càrrec des de 2018 nomenada per l’aleshores consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón.

Mas (Sant  Martí de Tous, 1979) és llicenciada en Adminsitració i Direcció d’Empreses i en Comerç Internacional per la Universitat Pompeu Fabra. Té un màster en Economia Europea pel Col·legi d’Europa (Bruges, Bèlgica) a través d’una beca del Patronat Catalunya-Món i un màster en Política Econòmica per la Universitat de Columbia (Estats Units), amb una beca de la Fundació la Caixa. També ha treballat i estudiat a la Xina, i  el 2001 es va graduar en un Postgrau en Llengua i Civilització Xinesa per l’Escola d’Estudis de l’Àsia Oriental (UPF). Ha estat directora d’Entorn Financer a la Direcció de Macroeconomia i Entorn Financer del Banc Sabadell, al Banc Central Europeu –primer com a economista i després com a experta en Estabilitat Financera. També ha exercit de consultora del Banc Mundial.

Al Govern ha estat director d’Anàlisi Econòmica de la Generalitat de Catalunya al departament de Vicepresidència i Hisenda. El juny del 2018 va ser nomenada secretària d’Acció Exerior i de la Unió Europea al Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència. El febrer de 2019 va assumir la Secretaria de Finances Públiques del Departament de Vicepresidència i d’Economia i Hisenda, càrrec que ha ocupat fins ara.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.