Neix el Clúster de seguretat contra incendis

El primer Clúster de Seguretat contra Incendis d’Espanya neix de la mà de l’Institut d’Estudis de la Seguretat i la Direcció General d’Indústria de la Generalitat de Catalunya.

El passat 13 de març es va presentar el Clúster de Seguretat contra Incendis en el marc del cicle Open Talent: Clústers: Cooperació i Competitivitat. El cas del Clúster de Seguretat contra Incendis al Tech Talent Center de la Universitat Politècnica de Catalunya. Pau Gavarró, president del Clúster, va participar en aquesta jornada dedicada a contextualitzar els clústers en el moment actual, i va fer una crida a noves empreses que vulguin sumar-se a aquesta iniciativa. Per la seva banda, Antoni Maria Grau, director general d’Indústria del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, va apuntar que treballen per oferir recursos per millorar la competitivitat de les empreses.

El teixit industrial complex i especialitzat que caracteritza Catalunya ha propiciat el naixement de clústers de diferents sectors per tal d’activar la competitivitat de les empreses mitjançant la creació d’espais de diàleg i col·laboració, i construir marcs de referència tant per al sector privat com per a l’Administració pública.

Vuit empreses líders en el sector de la protecció contra incendis participen en aquesta iniciativa promoguda per l’Institut d’Estudis de la Seguretat (IDES) i per la Direcció General d’Indústria de la Generalitat, en col·laboració amb el Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona i el Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya. 

CONTACTE: ides@fundacio-ides.otg


Text: Anna Carrió

Foto: Arxiu

 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.