Neix l'e-Mobility Experience al Circuit de Montmeló

La primera edició de la fira e-Mobility Experience se celebrarà al Circuit de Barcelona-Catalunya el cap de setmana del 29 i 30 d'octubre. Aquest esdeveniment aspira a consolidar-se com la fira de mobilitat elèctrica més important del sud d'Europa. Serà un esdeveniment de caràcter experiencial amb la presència de les principals marques de cotxes, motos, patinets i bicicletes elèctriques. 

Roger Torrent i Ramió, conseller d'Empresa i Treball i president del Circuit de Barcelona-Catalunya, i Josep Lluís Santamaría i Romero, director del Circuit, han presidit l'acte de presentació a Casa Seat. Els responsables afirmen que, a través de projectes com la fira, busquen comprometre's amb la sostenibilitat econòmica i ambiental. Aquest esdeveniment s’emmarca en una de les cinc grans línies d’actuació del nou Pla Estratègic del Circuit. El propòsit és que el circuit esdevingui un símbol de la transformació verda i un motor de la reindustrialització del territori.

El conseller Torrent ha explicat que aposten per “la innovació i la digitalització”, de manera que el Circuit esdevingui una “infraestructura clau per a la indústria del país". A més, Torrent declara que l'e-Mobility Experience és "el primer exercici pràctic” d’aquest pla i recorda que el Govern donarà suport i ajudarà a la indústria de l'automoció a enfrontar els reptes del mercat per posicionar-la com un sector potent dins de l'economia del país.

L'acte de presentació ha comptat amb la participació d'una taula rodona conformada pel conseller, Carlos Sotelo i Rosell, CEO i fundador de Silence, Arancha García, directora de l'Àrea Industrial i de Medi Ambient de l'Associació Espanyola de Fabricants d'Automòbils i Camions (ANFAC) i Carlos Galindo, responsable Global de Product Marketing de Cupra. Silence ha anunciat que presentarà el Nanocar, el nou model desenvolupat per l'empresa, a la fira, on els visitants el podran probar.

La fira habilitarà una zona de proves de cotxes de les marques elèctriques al traçat del Circuit i altres espais per la prova de vehicles com bicicletes o scooters a disposició dels assistents. La fira addicionalment disposarà d'una zona comercial amb diferents expositors i d’un espai d'entreteniment amb diverses activitats, com un espai d'esport inclusiu i una exhibició de patinets i karts elèctrics. També s'ha condicionat un circuit de bicicletes per als infants, a més d'haver-se programat diferents activitats d'educació viària, com tallers i videojocs.

L'esdeveniment coincidirà amb el CatalunyaRX, la primera prova 100% elèctrica puntuable pel Campionat del Món FIA de RallyCross. Amb l’entrada pel CatalunyaRX, els visitants podran accedir directament a l'e-Mobility Experience. També s'ofereixen entrades únicament per la fira gratuïta pels menors de catorze anys.

Les marques que participaran en l'e-Mobility Experience són: BTECH, CUPRA, Ecobike, Grup Mow, Maquina Motors, Nissan, Renault, Silence, Spinta bikes, Toyota, Tesla, Urbing, RACC, Lexus, Floox, Circutor, NIU, Seat Mo, Iberdrola, Etwow i QEV Technologies.

 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.