"No cal fer cap canvi per adaptar-se a la nova factura elèctrica"

Des que l’1 de juny passat va entrar en vigor l’aplicació de les noves tarifes elèctriques, algunes comercialitzadores han estat fet trucades als usuaris amb informacions falses sobre possibles canvis que s’han de dur a terme per acollir-se. Per aquest motiu, la Comissió d’Energia d’Enginyers Industrials de Catalunya adverteix que no cal fer cal canvi per adaptar-se a la nova factura de la llum.  

Segons explica el seu president, Josep Maria Montagut, l’usuari ha d’esperar a la propera factura on trobarà els consums de juny, desglossats en els períodes horaris i “canviar d’hàbits per evitar les hores punta i prioritzar les hores vall”. Abans hi havia un, dos o tres períodes horaris per a l'energia que es consumia i la mateixa potència contractada per a totes les hores de l'any. Ara hi ha tres períodes de discriminació horària i es poden contractar dues potències diferents (una per a hores vall i una altra per a hores punta).

 "No cal fer cap canvi, més enllà d'un canvi d'hàbits de consum, a no ser que es vulgui optar per a una altra comercialitzadora o renegociar el contracte amb la que ja es té", aclareix Montagut. Des de la Comissió d'Energia dels Enginyers Industrials de Catalunya s'entén que, amb aquestes males pràctiques, hi ha una voluntat de confondre als usuaris per induir al canvi de comercialitzadora i guanyar nous clients. 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.