Nova convocatòria d’ajuts a empreses tecnològiques liderades per dones

Per tal de promoure el creixement i la consolidació d'empreses emergents de base tecnològica liderades per dones, la secretaria de Polítiques Digitals ha tornat a convocar les ajudes BruixIT. D'aquesta manera es potencia l’emprenedoria femenina relacionada amb les TIC en un sector, encara, masculinitzat. Les ajudes també tenen per objectiu donar suport als projectes d’innovació i sobirania tecnològica en el marc del cooperativisme, afavorint els processos que permetin mancomunar recursos i invertir conjuntament, per desenvolupar i adaptar eines digitals i tecnològiques i estendre’n l’ús a sectors de població en risc d’exclusió digital, introduir les cooperatives en els ecosistemes de suport a l’emprenedoria innovadora, elevant-ne la participació en els programes d'R+D+I i aprofitar els models cooperatius en què les persones usuàries dels serveis digitals siguin copropietàries i puguin governar-los.

Hi ha dues línies dels ajuts BruixIT. La primera és per donar suport a projectes per empreses i cooperatives de base tecnològica liderades per dones. L’objectiu promoure el creixement i la consolidació d'empreses emergents de base tecnològica, amb presència de dones en el seu equip fundador, que estiguin en la fase inicial de la seva activitat empresarial. La segona línia va dirigida a projectes d’innovació digital i tecnològica en dos eixos, els projectes d’intercooperació de disseny, creació, desenvolupament, transformació i implementació de nous productes i serveis tecnològics i digitals que s’emmarquin en el cooperativisme, per una banda, i els projectes vinculats a la sobirania tecnològica, per l’altra.

La convocatòria preveu ajuts de fins a 30.000 euros per projectes que s’hauran de realitzar els propers dotze mesos. Hi ha temps per sol·licitar-ho fins el 24 d’octubre.

subscriu-te

 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.