Nova convocatòria dels Premis Nit de la Robòtica

Carme Torras, Xavier Méndez, Joan Batlle, SOM Care, Able o CovidRobots són alguns dels noms que la Comissió d’Indústria 4.0 ha reconegut els darrers anys amb els premis Nit de la Robòtica uns guardons que tonen a obrir la convocatòria per a l’edició d’aquest 2023.

És la manera com el Grup de Treball de Robòtica de la Comissió Indústria 4.0 d’Enginyers de Catalunya vol reconèixer la contribució dels professionals del sector de la robòtica, així com les iniciatives i projectes innovadors en aquest àmbit tecnològic. S’atorguen dos guardons, el Nit de la Robòtica, per a persones amb una trajectòria destacable en el terreny de la robòtica i el Projecte de l’Any, per a iniciatives innovadores en qualsevol àmbit de la Robòtica, que promogui el desplegament o implantació de solucions robotitzades.

Els candidats poden presentar-se a la convocatòria fins al proper 24 de setembre, data a partir de la qual el jurat, constituït per Alícia Casals, Pere Homs i Carles Soler, així com els guardonats de l’edició anterior que, en aquest cas seran Carme Torras i Jaume Saltó, deliberarà el veredicte.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.