Nova seu d'Enginyers Industrials de Catalunya al Vallès

Enginyers Industrials de Catalunya ha traslladat la seva delegació a una nova seu de gairebé 500 metres quadrats al carrer Indústria de Sabadell, on es trobava la Fundació Bosch i Cardellach. Al costat de la Caixa d'Enginyers i la Mútua dels Enginyers. Enginyers Industrials oferirà els serveis a més de 1.400 professionals, al teixit industrial, a les universitats i a la ciutadania del Vallès.

Per als presidents de l'Associació i el Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya al Vallès, Francesc Figueras i Germán Palacín, amb aquesta nova seu es fa ''més visible'' el compromís de la institució amb el desenvolupament del teixit industrial del Vallès. Els dos presidents volen seguir  incrementant la qualitat del servei que s'ofereix al territori i ser ''un referent tècnic'' per a empreses, institucions i ciutadania en general.

La delegació d'Enginyers Industrials de Catalunya al Vallès té els seus orígens en la creació d'una Oficina de Visats a Sabadell l'any 1951, per apropar aquest servei als col·legiats dels Vallès i les comarques més properes. L'any 1993, per iniciativa del llavors degà Àngel Llobet, es va crear l'anomenada Comissió del Vallès.

 L'any 2000 es va constituir formalment la Delegació del Col·legi -dins la Demarcació de la Regió Metropolitana de Barcelona- i finalment, l'any 2011, es va constituir la Delegació de l'Associació. Des dels seus orígens, la raó de ser de la Delegació ha estat tenir presència al territori que li és propi per establir relacions amb el col·lectiu enginyer, amb l'Administració, les empreses, la societat, el món professional i universitari, entre d'altres.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.