Obert el termini per presentar-se als Premis de la Diada de l'Enginyer 2018

El Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya ha obert el termini de presentació de propostes de projectes per a la Diada de l’Enginyer 2018. Un any més, es posa en marxa tot el procés per escollir i avaluar quins seran els projectes, els professionals i les trajectòries premiades. Les bases de participació i les propostes de projectes ja estan disponibles i la convocatòria estarà oberta fins al 27 de març de 2018. Els premiats rebran els guardons durant la celebració de la Diada.

Entre les diferents modalitats, el Premi Creativitat reconeixerà aquells projectes d’enginyers associats/col·legiats a les institucions dels EIC que durant l’any 2017 hagin destacat en qualsevol àmbit. Es tracta d’un premi de caràcter institucional i no de convocatòria oberta. 

En aquesta mateixa línia, també hi ha el Premis Creativitat Joves-Projectes Final de Màster. Els projectes aspirants han d’haver estat seleccionats i proposats als òrgans directius de les escoles on actualment s’estudien els màsters d’enginyeria i hauran d’haver estat defensats durant el darrer curs acadèmic (2016-2017). Cada escola pot presentar una única candidatura per a cada modalitat.

Un altre premi que hi ha, i que compta amb el suport econòmic de la Fundació Caixa d’Enginyers, són les Beques de Tesi Doctoral, en el qual s’entregaran dues beques de 5.000 euros als guanyadors. Estudiants, professionals i projectes són reconeguts any rere any, però el COEIC/AEIC no s’oblida de les empreses adherides. El Premi Millor Pràctica Empresarial- Empresa Adherida guardona, des de l’any 2009, les actuacions destacades de les Empreses Adherides dels Enginyers. La premissa és que hagin suposat una millora en qualsevol àrea de l’empresa: organització, logística, màrqueting, relacions humanes, producció, internacionalització, i comercial, entre d’altres.

Per a més informació, podeu consultar les bases de participació i presentació de projectes.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.