Oberta la convocatòria dels premis Diada

Enginyers Industrials de Catalunya torna a convocar, un any més, els premis que volen reconèixer els millors projectes d’enginyeria desenvolupats el darrer any. Enguany, però, els premis han canviat de nom i els qui hagin destacat en l’àmbit tecnològic, de la construcció, industrial, energètic, de la salut o mediambiental, poden aspirar al Premi Innovació.

També ha canviat el nom el Premi a la Creativitat Joves, que passa a anomenar-se Premi Innovació Joves i premia els treballs finals de màster universitari d’enginyeria en l’àmbit industrial. En aquest cas, les escoles són les qui han de seleccionar i proposar les candidatures, amb un màxim de tres.

Durant la Diada, Enginyers Industrials de Catalunya, amb el suport econòmic de la Fundació Caixa d’Enginyers, la beca de 10.000 euros per a la realització d’una tesi doctoral en l’àmbit de l’enginyeria.

La convocatòria també està oberta per al Premi a Millor Pràctica Empresarial, un guardó que destaca de les empreses Adherides que han aplicat alguna millora en qualsevol àrea de l’empresa, ja sigui l’organització, la logística, el màrqueting, la producció, els recursos humans o altres.

Les bases ja estan disponibles a la web i el termini de presentació és el proper 15 d’abril. L'enginyeria IDP, Technoform Bautec Ibérica i Francesc Canalejo són alguns dels premiats el 2023, en una Diada que, institucionalment també es va reconèixer Laura remosa, Rosa Nomen i Antonio Cerrillo, com expliquen en aquest article

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.