Oberta la convocatòria dels premis Diada 2021

Enginyers Industrials de Catalunya ja té oberta la convocatòria per als Premis Diada 2021, uns reconeixements que, en quatre categories diferents, premien projectes destacats d'enginyers i enginyeres associats o col·legiats. A causa de la pandèmia, que l'any passat va obligar a anul·lar la Diada, en aquesta ocasió, els projectes poden haver vist la llum tant el 2019 com el 2020.

L'Associació i el Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya atorga, doncs, el Premi Creativitat, el Premi Creativitat Joves – per a treballs de final de màster universitari d'enginyeria de l'àmbit industrial- i el premi a la millor Pràctica Empresarial entre les empreses adherides a les institucions i que hagin suposat una millora en organització, logística, màrqueting, recursos humans, producció o internacionalització.  A més, també atorga una beca de 10.000 euros amb la col·laboració econòmica de la Fundació Caixa d'Enginyers per a la realització d'una tesi doctoral en l'àmbit de l'enginyeria. Les bases es poden consultar al web d'Enginyers Industrials de Catalunya. El termini de presentació acaba el 14 d'abril.

A banda, Enginyers Industrials de Catalunya també donarà, durant la Diada 2021 que tindrà lloc l'1 de juliol vinent, un premi a la Trajectòria Acadèmica d'algun professor o professora de les escoles d'enginyeria de Catalunya, el Premi a la Trajectòria Professional d'un professional de l'enginyeria i el Premi Serrat i Bonastre a un mitjà de comunicació. 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.