Oberta la convocatòria dels VII premis ‘Nit de la Robòtica’

Amb l’objectiu de reconèixer la contribució dels professionals del sector de la robòtica i les iniciatives i projectes innovadors en aquest àmbit tecnològic, el grup de treball de Robòtica de la Comissió Indústria 4.0 d’Enginyers Industrials de Catalunya, Enginyers Agrònoms, Enginyers de Camins, Canals i Ports, Enginyers de Telecomunicacions i Enginyeria Informàtica, convoca, un any més, els premis ‘Nit de la Robòtica’. Joan Batlle, físic, enginyer i exrector de la UdG, i Andreu Veà, enginyer impulsor de la xarxa CovidRobots en el marc de la pandèmia s’incorporen al jurat com a guanyadors de l’edició del 2020 al costat d’Alícia Casals, catedràtica de la UPC, Pere Homs i Carles Soler, membres del grup de treball de Robòtica.

Les candidatures es poden presentar fins el proper 26 de setembre i hi ha dues categories. La primera és el premi ‘Nit de la Robòtica’, per a professionals vinculats a Catalunya que hagin desenvolupat la seva activitat en el sector i es tindrà en compte la trajectòria professional, l’impacte de la seva activitat en aquest àmbit i el reconeixement entre altres professionals. La segona és el ‘Projecte de l’Any’, per a projectes duts a terme durant el darrer any a Catalunya o promoguts des Catalunya. En aquest cas, es tindrà en compte la novetat tecnològica de la solució proposada i l’impacte del projecte en l’entorn.

Els guardons es lliuraran el proper 21 d’octubre durant la Nit de la Robòtica, la trobada anual del sector que té lloc al Recinte Modernista de Sant Pau.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.