Oriol Güell, nou president d’Infraestructures.cat

L’enginyer industrial Oriol Güell (Barcelona, 1968) és el nou president d’Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, SAU (Infraestructures.cat). Güell Substitueix Miquel Buch, que recentment va encapçalar els actes de celebració dels deu anys de la companyia.

Oriol Güell exercia com a cap de l’oficina tècnica d’ICF Equipaments, SA fins que Infraestructures.cat la va absorbir. Amb aquest canvi, va passar a ser tècnic gestor d’equipaments (2012) i més endavant cap de la divisió de Serveis Energètics i Innovació (2019), dedicada a la gestió energètica, a projectes d’eficiència i renovables, de recerca i innovació, a sensorització d’immobles i infraestructures i al telecomandament  d’instal·lacions. A banda, ha treballat en diversos àmbits tècnics d’enginyeria com a responsable d’instal·lacions de generació elèctrica i com a projectista i cap d’obra d’instal·lacions industrials.

Güell és enginyer industrial per l’ETSEIB amb especialitat en enginyeria elèctrica. Té formació addicional en automàtica industrial i autòmats programables. L’enginyer forma part de la Junta de Representats d’Enginyers Industrials de Catalunya.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.