Oriol Vall-llovera, nou gerent de TERSA

TERSA ha nomenat nou gerent del grup a l'enginyer industrial Oriol Vall-llovera, director de Desenvolupament Corporatiu de la companyia des de 2011. Vall-llovera agafa el relleu de Miguel Ángelo Clavero, que ha estat al capdavant de la companyia des de gener de 2006 i la deixa per jubilació.

Vall-llovera té una àmplia experiència professional en la gestió de serveis en el marc de l'activitat industrial relacionada amb el medi ambient i la sostenibilitat. Abans de la seva incorporació a TERSA, ha ocupat diverses posicions de responsabilitat en l'àmbit de la gestió de serveis públics, tant al sector públic com a l'empresa privada. L'enginyer industrial vol ''reforça encara més'' la missió de TERSA de ''vocació de servei públic'' amb l'objectiu de seguir ''visibilitzant i identificant'' l'impacte de la feina que s'ha fet a l'entorn. El nou gerent vol contribuir al ''canvi de paradigma'' en la gestió de residus, en la transició energètica a les renovables i en la lluita contra l'emergència climàtica.

Oriol Vall-llovera és enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), en l'espeicalitat de Medi Ambient i PDD (Programa de Desenvolupament Directiu) per l'IESE. Com a director de Desenvolupament Corporatiu del Grup, Oriol Vall-llovera ha tingut un paper clau en l’impuls de Barcelona Energia, així com en l’àrea de l’energia solar fotovoltaica i en la definició i implantació del Pla Estratègic i les accions d’RSC.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.