París acollirà el primer centre europeu d’Uber per al desenvolupament del seu programa de cotxes voladors elèctrics

L'empresa tecnològica creada per Travis Kalanik i Garret Camp inverteix 20 milions a la capital francesa per obrir-hi el primer centre europeu de l’Uber Elevate, el seu programa de desenvolupament de vols urbans i que ja compta amb instal·lacions a Pittsburgh, San Francisco (Estats Units) i Toronto (Canadà). 

L’Uber Elevate pretén crear una xarxa d'aeronaus d'enlairament i aterratge vertical (VTOL) 100% elèctriques. Els projectes inicials que es treballaran, a partir de la tardor, al centre parisenc inclouran el desenvolupament de prototips de transport sota demanda basats en intel·ligència artificial, la simulació d'aeronaus d'alta densitat i baixa altitud, la integració aèria amb els reguladors d'aviació europea (EASA) i l'electrificació dels sistemes de transport.

La companyia també ha anunciat la col·laboració amb l'Escola Politècnica (Escola Politècnica de París) per a la creació d'una càtedra de Mobilitat Urbana Integrada, que investigarà sobre intel·ligència activitat i transport aeri 100% elèctric.

És previst que el 2020 es realitzin les primeres proves d’aquest nou sistema de transport. Les ciutats escollides per a l’assaig son Dallas i Los Angeles, més una tercera pendent de decidir.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.