Pere Homs, director general del COEIC

Escric aquestes línies després d’haver assumit la direcció general dels EIC, i ho faig amb un doble sentiment: com a privilegi i, alhora, amb un clar sentit de responsabilitat.

El meu objectiu és accelerar el procés estratègic de transformació en què està immersa aquesta institució i millorar, amb la col·laboració de tots, el rendiment de l’equip al vostre servei.

Al llarg dels anys, els EIC han complert amb diligència la seva funció de regulació de la professió. En els darrers temps, però, pel fet que hagi canviat el nostre entorn de manera radical, i per tal de donar resposta a les necessitats canviants de la professió, hem hagut d’emprendre profunds canvis interns, sovint dolorosos, i ens ha calgut adoptar una orientació i una actitud més proactiva i de servei als associats i col·legiats, que ara hem d’aprofundir.

Els EIC han de continuar sent un referent, actuant amb eficiència, guiant-nos pel rigor i cercant en tot moment l’excel·lència. Valors que, juntament amb d’altres com ens destacava el nostre degà a la Diada de l’Enginyer d’enguany, expliquen la nostra professió. Alhora, la crida del nostre president en la mateixa Diada a la participació i implicació per tal de créixer en fortalesa, l’hem de saber acompanyar des dels EIC de capacitat d’escolta i servei i innovació i realisme per l’encaix en els objectius de les nostres institucions.

Em disposo, doncs, juntament amb tot el meu equip, a iniciar una nova etapa. I res ens ajudarà més a guanyar-nos el futur que un esforç conjunt i eixamplar l’esperit de col·laboració i treball en equip a tots nivells.

Per això, la meva prioritat immediata és escoltar-vos i entendre els reptes i les oportunitats que se’ns presenten, alhora que anem dibuixant i desplegant el nostre curs d’acció. 

 

Foto: Arxiu

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.