Pere Palacín, nou degà del Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya

Pere Palacín ha pres possessió del nou càrrec de degà del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC) durant la Junta General de la institució. L’objectiu d’aquest nou mandat és conduir el procés electoral del COEIC, previst en els estatuts per a la pròxima tardor, on es renovarà la figura del degà i mitja junta de govern.                                                                                                                                                      

Pere Palacín (Vilaller, 1962) és enginyer industrial, catedràtic d’Electrotècnica a l’Institut Químic de Sarrià (IQS) i des del 2013 exerceix com a director general d’Energia, Mines i Seguretat Industrial de la Generalitat de Catalunya.

El Col·legi, juntament amb l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya, donen servei a un col·lectiu format per més de 10.000 enginyers. Les institucions estan conduint un procés d’adequació a les noves necessitats dels enginyers de l’àmbit industrial, que viuen una transformació de la professió. La complexitat del coneixement tecnològic, la interdisciplinarietat dels projectes i la digitalització de l’activitat econòmica són els motors del canvi de l’exercici de la professió.

La creixent col·laboració entre els col·legis i associacions de totes les disciplines de l'enginyeria és un dels reptes més destacats que enfronten aquestes entitats, i es converteix en una temàtica prioritària durant el lideratge de Pere Palacín al capdavant dels Enginyers Industrials de Catalunya.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.