Previsió de 3MEUR a empreses catalanes gràcies a l'ISE

Les 30 empreses catalanes que han participat en l'Integrated Systems Europe (ISE) aquesta setmana dins del pavelló de la Generalitat de Catalunya esperen generar prop de 3 milions d'euros de volum de negoci els propers 12 mesos gràcies a les reunions i visites mantingudes durant el congrés. Són dades del Govern a través d'ACCIÓ, l'agència per a la competitivitat de l'empresa del Departament d'Empresa i Treball, que superen les previsions prèvies al congrés que se situen en els 2,5 milions d'euros. A més, el 24% d'aquestes companyies ja ha tancat algun acord durant el congrés.

Les empreses catalanes que han format part del pavelló de la Generalitat han mantingut 1.116 reunions de negoci en el marc de l'ISE. El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent ha afirmat que l'edició d'enguany és important tant per "la projecció de Catalunya en l'àmbit tecnològic" com per "estimular el creixement del sector al nostre país". Aquest fet "contribueix a posicionar-nos internacionalment, a projectar el nom de Barcelona i Catalunya en l'àmbit tecnològic" i, a la vegada, "permet estimular el creixement que té el sector al nostre país". D'aquestes trobades, un 38% han estat amb clients estrangers, potenciades pel caràcter internacional d'aquesta fira.

Aquest 2024, un total de 80 empreses i entitats catalanes han participat amb estand a l'ISE. Segons càlculs d'ACCIÓ, es tracta d'un 10% més que l'edició anterior, una xifra que situa Catalunya com el 5è territori amb més companyies i entitats que participen en el congrés. Del total d'empreses catalanes, 30 s'han ubicat al pavelló de la Generalitat de Catalunya, organitzat per ACCIÓ i l'ICEC, un espai de 652 m2 de superfície. A banda, en el marc del congrés, ACCIÓ també ha organitzat l'Open Innovation Challenge, un conjunt de trobades entre empreses i star-tups per impulsar la innovació oberta amb la participació de companyies com LG, 3CAT, Kave Home, Lavinia o AirParfum-Puig. 

El congrés audiovisual Integrated Systems Europe s'ha celebrat a Fira de Barcelona a l'Hospitalet de Llobregat i ha tancat una edició de rècord després de reunir 73.891 assistents al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, un 27% més que l'any passat. L'esdeveniment, que s'ha celebrat des de dimarts fins divendres, ha atret visitants de 162 països. La fira, amb 1.408 expositors en una superfície de 82.000 metres quadrats, ha estat la més gran fins ara de l'ISE.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.