Regals originals per a persones amb enginy

Arriba Nadal i, com sempre, preparar les festes és també sinònim de buscar regals. A vegades, amb la gran quantitat d'opcions que tenim, tant en botigues físiques com en el comerç electrònic, resulta difícil decidir què regalar durant aquesta temporada. No és fàcil trobar el regal perfecte i encara ho és menys quan és per un enginyer o enginyera. Per aquesta raó, des de Fulls d'Enginyeria us hem volgut posar una mica més fàcil i us hem fet una selecció variada de productes i artefactes originals pels amants de la ciència i la tecnologia. Esperem inspirar-vos si aneu justos de temps. 

 

El 'boom' de les renovables també per regalar

Les energies renovables agafen cada vegada més força i popularitat, integrant-se en diferents tecnologies i representant l'avenç ecològic i sostenible. Sisolaenergy, empresa turca, ha dissenyat un kit de construcció d'una turbina eòlica amb una placa solar per carregar el mòbil. A través d'una cèl·lula solar i una bateria de ions de liti en una estructura de fusta de tall làser es pot construir una petita font d'energia sostenible a casa sense massa complicació. És un regal ideal per compartir moments de diversió amb els més petits de casa mentre aprenen sobre les renovables.

image

També hi ha opcions més simples, com un banc d'energia de fusta alimentat per una cel·la de bateria reciclada de ECOpromoGift. Aquest és un producte senzill però molt útil i eficient, a més de ser responsable amb el medi ambient. Funciona gràcies a una cel·la de bateria reciclada d'alta qualitat amb una capacitat de 3.000 mAh. La seva mida ajuda al fet que sigui còmode i molt fàcil de transportar. A més de la connexió USB estàndard, també permet una connexió USB-C que carregarà ràpidament. La carcassa de noguera li dona un aspecte natural, agradable a la vista.

image

Finalment, proposem un kit STEM dissenyat per l'empresa nord-americana Robotistan, per crear un sistema de seguiment solar que produeixi energia ecològica pròpia sense complicacions. Quan es completi la construcció del sistema, els sensors i rastrejadors de l'artefacte tindran la capacitat de seguir la font de llum en tot moment, com un gira-sol mecànic. Seguint el manual és fàcil de construir, el que fa que sigui apte per a totes les edats. És un kit perfecte per a ser construït de manera conjunta entre pares i fills per ensenyar als nens les possibilitats de l'energia renovable i desenvolupar les seves habilitats manuals gràcies a la coordinació necessària en l'assemblatge de les peces.
 

image

Il·luminació concreta

Qui no ha trobat mai a faltar tenir llum a les mans per treballar en situacions de llum complicades? És el que han ideat a Xomogli amb aquests guants de torxa. És un producte útil per poder treballar amb les dues mans a les fosques en una gran varietat d'operacions i projectes a casa o a l'aire lliure. Les llums LED funcionen pel treball mecànic, elèctric, de fontaneria i de jardineria, a més de resultar útils en situacions de senderisme i càmping. Són impermeables i tenen un disseny professional i còmode per portar a tot arreu.

image

Jardineria 'techi'

Sabem que tenir plantes a casa és una gran manera de netejar l'aire del nostre entorn en el dia a dia. A més, les flors i la vegetació tenen la capacitat de decorar els espais familiars, oferint personalitat i color a l'arquitectura. Tenir-ne cura però, no sempre és fàcil. Botanium, de GrowieEU, és una jardinera hidropònica de reg automàtic de disseny minimalista i elegant, ideal per a cultivar herbes i verdures a l'interior. Amb aquest artefacte, la llavor creixerà en un medi de cultiu reutilitzable especial per evitar l'aparició d'insectes. La secció inferior del Botanium conté la seva aigua i solució nutritiva. Part d'aquesta aigua és utilitzada per la planta i la resta tornarà al tanc, el que permet que pugui regar durant setmanes abans de necessitar una recàrrega.

image

I literatura?

I com que sempre és bona idea regalar llibres us donem una recomanació addicional, La energía nuclear salvará el mundo. En aquest llibre informatiu l'autor Alfredo García, divulgador de ciència i tecnologia nuclear, busca fer caure els mites i concepcions errònies de la societat davant del tema de l'energia nuclear. És el primer llibre de García, que també és enginyer tècnic de Telecomunicacions, llicenciat en Comunicació Audiovisual i té les llicències d'operador i supervisor, atorgades pel Consell de Seguretat Nuclear i necessàries per operar a la central nuclear d'Ascó (Tarragona).

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.