“Reinventem tecnològicament els productes"

CETEMMSA és un centre tecnològic en el qual es poden crear, innovar i millorar funcionalment productes de tot tipus, i més específicament dins de l’àmbit de les impressions sobre materials tèxtils.

Després d’una trajectòria professional de més de dinou anys, el centre tecnològic CETEMMSA, situat a Mataró, continua oferint els seus serveis d’R+D, amb ajudes en la recerca i el desenvolupament de dispositius i materials intel·ligents. També treballa en projectes conjunts amb empreses per innovar i desenvolupar smart products. Aquesta experiència amb el sector fa que creïn nous usos i realitats.
La majoria dels productes són teles i teixits en els quals imprimeixen sensors (de calor i/o biopotencials), pantalles LED, plaques fotovoltaiques flexibles i tela electroluminescent flexible. La impressió dels circuits és possible gràcies a un CNC. També disposen d’una impressora 3D, un làser de CO2 i una estacció per soldar BGA.

"APOSTAR PER LA INTERNACIONALITZACIÓ I L'ESTABLIMENT D'ALIANCES AMB ALTRES CENTRES DE RECERCA PER GARANTIR-NE EL FUTUR ÉS LA LÍNIA A SEGUIR, I AIXÍ HO ESTEM FENT"

Al centre tecnològic no només creen productes convencionals per a una societat complexa com és l’actual, sinó que busquen donar a l’usuari una experiència impactant, que recordarà en el temps. Per aquest motiu l’eslògan del centre tecnològic és What’s next for your product?, és a dir: “Quin és el pròxim pas per al teu producte?”. Així doncs, mostren la seva filosofia a través d’aquest. Però no només creen productes, sinó que milloren els que ja existeixen fent-los més funcionals per tal de satisfer noves necessitats que potser el consumidor no s’havia plantejat.

Cal destacar que l’entitat està acreditada com a cen- tre d’innovació tecnològica pel Ministeri d’Innovació i forma part dels centres TECNIO de la Generalitat de Catalunya.

 

MIQUEL REY
President de CETEMMSA

Foto: Arxiu

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.