Sant Cugat introdueix la tecnologia 3D en l'ensenyament de secundària

L'Ajuntament de Sant Cugat ha cedit 11 impressores de tecnologia 3D als centres de secundària de la ciutat amb la voluntat d'augmentar la competència digital dels alumnes. Es tracta del primer municipi català i espanyol que introdueix aquesta tecnologia al currículum escolar de tota la secundària i ho fa sota el paraigua del pla 'Sant Cugat Aprèn', creant el programa específic 'Aprenem en 3D'.

L'objectiu és desenvolupar competències en ciència, tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques. A més requerirà de la formació i capacitació del professorat tant en l'ús d'aquesta eina com en l'aplicació pedagògica.

D'altra banda, els centres s'han de comprometre al fet que la impressió 3D tingui un impacte en el currículum i la metodologia d'aprenentatge, fer tallers i formació a les escoles de primària, generant un retorn i un compromís amb la comunitat.

Aquesta iniciativa s'allargarà fins al curs 2018-2019. La maquinària a través de la responsabilitat social corporativa de Ricoh, que ha instal·lat les impressores, ha format als docents i donarà suport tècnic. A més, es crearà un grup amb membres del Liceu Politècnic de Rubí -Fab Lab School -centre que també disposa d'aquest instrument- per a assessorament i aprenentatge conjunt.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.