SEAT posa en marxa un centre de formació en electromobilitat

L'aposta de SEAT per al vehicle elèctric s'ha traduït també en la posada en marxa de l'electromobility Learning Center (eLC), un centre propi d'educació en electromobilitat situat a la fàbrica de Martorell. En unes instal·lacions de 400 metres quadrats, el centre ofereix un programa complet sobre el vehicle elèctric, especialment el dissenyat per SEAT amb l'objectiu de formar els empleats en tots els aspectes relacionats amb la nova tecnologia elèctrica, la mecànica i la seguretat.
Per Xavier Ros, vicepresident executiu de Recursos Humans i Organització de SEAT, ''el futur és elèctric'' i per aquest motiu, la companyia aposta per la formació i el desenvolupament del talent dels seus empleats. Es preveu que l'eLC pugui formar els més de 15.000 treballadors de SEAT amb ''totes les eines necessàries per poder afrontar els reptes del demà''.

El centre ofereix formació de caràcter divulgatiu dirigida a tota la plantilla de SEAT i enfocada al coneixement general del cotxe elèctric. També inclou sessions per donar a conèixer la tecnologia híbrida i elèctrica i sensibilitzar als treballadors sobre la importància dels procediments de seguretat per aquest tipus e vehicles. Alhora, es fan cursos més especialitzats pels treballadors de la fàbrica amb l'objectiu d'aprendre com connectar i desconnectar els sistemes elèctrics i realitzar treballs amb alta tensió activa. En els cursos online que, a causa de la COVID-19 ha organitzat l'empresa, més de 8.600 persones s'han format al voltant de la Sensibilització en el Vehicle Elèctric.

L'eLC se suma a l'oferta formativa de SEAT que, només el 2019, va representar 23 MEUR d'euros, cosa que suposa una inversió de 1.500 euros per persona.

L'electrificació de SEAT

El nou centre, que forma part de la inversió de 5.000 MEUR anunciada per la companyia aquest estiu, consolida l'aposta de SEAT per la formació com a eix central de la transformació cap al vehicle elèctric. I és que la companyia està immersa en una tranformació cap a l'electrificació de l'empresa i les seves marques. SEAT i CUPRA llançaran el 2020 i 2021 cinc nous models elèctrics i híbrids endollables que se sumaran als models ja elèctrics que ja estan a la venda.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.